Postavljamo standarde u digitalnim medijima

Ringier Axel Springer Srbija je vodeća medijska kompanija poznata po svom širokom portfoliju digitalnih i štampanih izdanja. Od osnivanja 1996. godine, rastemo i širimo svoj domet i uticaj, pružajući publici kvalitetan sadržaj.  Stvorili smo specifičan poslovni ekosistem kako bismo na najbolji mogući način zadovoljili potrebe naše publike i naših klijenata. Posedujemo znanja i iskustva koja nam omogućavaju da vodimo integrisane poslovne modele.

Ringier Axel Springer Srbija se sastoji od različitih entiteta koji imaju specifične veštine. Zajedno nudimo integrisana rešenja i ispunjavamo potrebe današnjeg tržišta.

Naše oblasti su:

Pružamo kvalitetan novinarski sadržaj na različitim platformama i kanalima.

Posetite sajt Blic online

Vodeći oglasni portali u svojim oblastima i transakcijsko poslovanje.

Posetite sajt Media Impact Srbija

Media Impact Srbija nudi integrisane komunikacije i oglašavanje kako bi služila inovativnim rešenjima za naše klijente.

Posetite sajt Media Impact Srbija

Pružamo najmoderniju tehničku infrastrukutru da služi svim potrebama modernog digitalnog medija.

Mi smo deo Ringier Axel Springer Media AG

Kompanija Ringier Axel Springer Media AG osnovana je 1. jula 2010. godine kao zajedničko preduzeće švajcarskog Riniger AG i nemačkog Axel Springer SE u cilju da spoji njihove internacionalne poslove u centralnoj i istočnoj Evropi.

Danas, Ringier Axel Springer Media AG ima ekstenzivan portfolio sa više od 165 digitalnih i štampanih proizvoda na rastućim tržištima Poljske, Mađarske, Slovačke, Srbije, Estonije, Letonije i Litvanije. Sedište naše internacionalne kancelarije je u Cirihu u Švajcarskoj. Imamo oko 3.100 zaposlenih.

Naša istorija

Kompanija Ringier Axel Springer Srbija osnovana je 1996. godine. Od 2010. smo deo internacionalne Grupe Ringier Axel Springer Media AG, koja posluje u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj i zemljama Baltika.

1996.
1997.
1998.
1999.
2000.
2003.
2004.
2005.
2006.
2007.
2008.
2009.
2010.
2012.
2013.
2015.
2016.
2017.
image

Kompanija je osnovana 2. aprila 1996. godine pod imenom Blic Press d.o.o. Prvi broj dnevnih novina Blic pojavio se u prodaji 16. septembra. Tiraž je bio oko 300.000 primeraka. Blic je bio jedini opozicioni list.

Osnivači

Axel Springer SE

Axel Springer SE, koju je 1946. godine osnovao Axel Springer, vodeća je digitalna izdavačka kuća u Evropi. Široki medijski portfolio uključuje poznate brendove kao što su BILD i WELT kao i internacionalna izdanja BUSINESS INSIDER, evropsko izdanje magazina POLITICO i njuz servis UPDAY.

Kroz kontinuiranu internacionalizaciju i digitalizaciju, kompanija Axel Springer SE je, ne samo lider na tržištu štampanih medija Nemačke, već je i preko svojih filijala, zajedničkih ulaganja i licenci aktivna u više od 40 zemalja širom sveta na 6 kontinenata.

Portfolio oglasnih portala kompanije je globalno najveći po svojim prihodima. Axel Springer SE generiše više od polovine svojih prihoda od međunarodnog biznisa i 80 odsto od digitalnih medija.

Sedište kompanije, listirane na berzi, od 1985. godine  nalazi se u Berlinu. Axel Springer zapošljava više od 15.000 ljudi.

Posetite sajt Axel Springer

Ringier AG

Ringier je osnovan 1833. godine u Cofingenu, u Švajcarskoj. Kompanija je od tada, više od 180 godina, u stopostotnom porodičnom vlasništvu i trenutno njome upravlja peta generacija porodice Ringier. Danas je Ringier multinacionalna integrisana medijska kompanija i jedno od najvažnijih medijskih preduzeća na tržištu Švajcarske.

Ringier izdaje više od 120 novina i magazina širom sveta, proizvodi raznovrstan TV program i ima značajan udeo u TV i radio stanicama.

Kompanija takođe organizuje i prodaje karte za događaje i koncerte, upravlja sa više od 200 veb i mobilnih platformi i rukovodi brojnim štamparijama.

Ringier je primer pionirskog duha, individualizma, nezavisnosti i slobode govora, kao i pluraliteta informacija.

Posetite sajt Ringier AG