All Brands

Menadžment

Mark Dekan
Generalni direktor

Kao generalni direktor Ringier Axel Springer Media AG Mark Dekan predsedavajući je rukovodećeg tima Ringier Axel Springer-a. Uz njegovu funkciju generalnog direktora združenih kompanija, on je takođe i generalni direktor ONET-RAS Poljska Grupe i na čelu je Nadzornog odbora Grupe ONET.pl i Media Impact Polska. Pre imenovanja za generalnog direktora Ringier Axel Springer Media AG 2013, bio je šef finansija zadužen za formiranje i upravljanje finansijskim funkcijama Grupe. Pre nego što se pridružio Ringier Axel Springer Media AG, od 2008. godine obavljao je funkciju menadžera finansija i usluga u Axel Springer SE, a pre toga radio je u različitim seniorskim pozicijama u finansijskom sektoru.

 

 

 

 

Elena Jasvoin
Finansijski direktor

Elena Jasvoin imenovana je za CFO Ringier Axel Springer Media AG u januaru 2018. godine. Ona se u martu 2016. priključila kompaniji, a pre toga je od 2013. godine bila generalna direktorka i CFO u Zeppelin Systems Russia gde je uspostavila i vodila poslovanje fabrike. Prethodno je u istoj organizaciji bila na drugim izvršnim pozicijama među kojima je i pozicija CFO u Zeppelin Russia. Radila je i u brojnim kompanijama uključujući i Amtel properties development, Metro Cash & Carry i u konsultantskoj firmi EY.  Elena ima MBA sa IMD Luizijana i MBA sa državnog Univerziteta Kalifronija.

Aleksander Kutela
Generalni direktor Grupa ONET.pl / Operativni direktor

Aleksander Kutela pridružio se Grupi ONET.pl u avgustu 2015. Pored njegove pozicije generalnog direktora, imenovan je za člana Izvršnog odbora Grupe ONET-RAS Polska Group. Pored toga, u februaru 2016. postao je operativni direktor Ringier Axel Springer Media AG i član rukovodećeg tima Ringier Axel Springer sa fokusom na video-sadržaj i bazu podataka. Pre pridruživanja Grupi Aleksander Kutela radio je na HBO kao generalni direktor u HBO Poljska (2000-2015), predsednik HBO Poljska i kasnije kao stariji potpredsednik u HBO Evropa (2007-2015).

Jovan Protic
Direktor izdavaštva Grupe / Član

Jovan Protic radio je u kompaniji od 2005. godine, a do 2014. obavljao je posao šefa digitalnog sektora u Ringier Axel Springer Srbija. Od 2012. radio je na različitim pozicijama u grupi, poput zamenika generalnog direktora digitalnog sektora, a zatim je prešao na poziciju direktora za digitalno izdavaštvo, na kojoj se nalazi i danas. Od 2015. nalazi se na poziciji operativnog direktora u ONET-RAS Poljska Grupi, i član je izvršnog odbora grupe. U februaru 2016. godine imenovan je i za člana rukovodećeg tima Ringier Axel Springer-a sa fokusom na digitalno izdavaštvo. On je takođe i član bez izvršne funkcije u Upravnom odboru direktora Ringier Axel Springer Srbija.

Milan Dubec
Generalni direktor Ringier Axel Springer Slovačka / Član

Milan Dubec je osnivač, sudeoničar i generalni direktor vodećeg slovačkog onlajn portala Azet, u kojem je Ringier Axel Springer Slovačka većinski vlasnik od 2010. Pored toga, Dubec je u februaru 2014. imenovan za generalnog menadžera u Ringier Axel Springer Slovakia. U februaru 2016.  postao je član rukovodeeg tima Ringier Axel Springer-a sa fokusom na transkacije i oglase.

Dr. József Bayer
Generalni direktor Ringier Axel Springer Mađarska / Član

Dr. Jozef Bajer upravlja aktivnostima Axel Springer SE u Mađarskoj još od 1989. godine. Godine 2014. postaje generalni direktor u Ringier Axel Springer Mađarska. U februaru 2016. imenovan je i za člana rukovodećeg tima Ringier Axel Springer-a s fokusom na štampano izdavaštvo. Dr. Jozef Bajer počeo je svoju karijeru na mađarskoj televiziji, gde je postao komercijalni direktor sa 33 godine. Studirao je ekonomiju, i gostujući je profesot na Univerzitetu Korvinus.