All Brands

Nagrade

Feb 28 2018
“Blic” dobio nagradu "Moj izbor 2018"

Dnevni list "Blic" dobio je još jedno priznanje - "Moj izbor 2018", koje se dodeljuje za najbolje domaće proizvode i brendove.

Jan 29 2018
Specijalno prizanje NALED-a novinarki "Blica" Danijeli Nišavić

Novinarka “Blica” Danijela Nišavić dobila je specijalno priznanje Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj - NALED za doprinos kvalitetnom izveštavanju o reformama. 

Jan 26 2018
Prva nagrada i piznanje fotografu "Blica" na Balkan Photo Festivalu u Sarajevu

Fotograf Ringier Axel Springer Srbija Vladimir Živojinović dobio je prvu nagradu i posebno priznanje na Balkan Photo Festivalu u Sarajevu za fotografiju “Dimitrije Tucović”.

Dec 05 2017
Reporteru "Blica" nagrada za najbolju fotografiju godine

Glavnu nagradu"Press Photo Srbija" za 2017. godinu dobio je Mitar Mitrović, fotoreporter "Blica" odnosno kompanije Ringier Axel Springer i to za fotografiju "Kupanje" koja je pobedila u kategoriji "Vesti". Priznanje je uručeno na otvaranju izložbe „Press Photo Srbija“ 3. decembra u galeriji Doma Omladine u Beogradu.

Oct 08 2017
Nagrada i priznanje novinarima "Blica" na festivalu reportaže "Interfer"

Novinari "Blica" Ivana Mastilović Jasnić i Vladimir Lojanica dobitnici su nagrade i priznanja na 22. internacionalnom festivalu reportaže i medija "Interfer", koji je ove godine održan u Beogradu.

Jun 15 2017
Mitar Mitrović i Vladimir Živojinović, fotoreporteri Blica, nagrađeni su drugim i trećim mestom na 14. izboru za "Betinu fotografiju godine"

Na protekli 14. konkurs 76 autora iz osam zemalja regiona Jugoistočne Evrope poslalo je ukupno 301 fotografiju. Mitrović i Živojinović su kroz svoje objektive "ulovili" najbolje kadrove uz Roberta Atanasovskog iz Makedonije, koji je je prvi sa fotografijom "Šarena revolucija".

Jun 07 2017
Ringier Axel Springer dobitnik nagrade "Media Biznis Partner 2017"

Kompanija "Ringier Axel Springer" dobila je nagradu "Media Biznis Partner 2017", koju joj je dodelila kompanija "Mass Media International" .

Apr 11 2017
„Blic“ je izbor potrošača Srbije

Priznanja „Moj izbor 2017“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača, dodeljena su u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a među dobitnicima našao se i „Blic“ kao najbolji u kategoriji „Dnevne novine“.

Jan 21 2017
Kompanija Ringier Axel Springer dobitink VIRTUS nagrade za filantropiju

Kompanija Ringier Axel Springer osvojila je specijalnu nagradu za iniciranje, podršku i promociju svoje humanitarne kampanje "Srce za decu" na desetoj jubilarnoj dodeli VIRTUS nagrade za filantropiju u organizaciji "Trag" fondacije

Dec 27 2016
Prva UEPS nagrada za Media Impact i Ringier Axel Springer

„Ringier Axel Springer“ i „Media impact“  priredili su jubilarni broj koji je Srbija čitala 16. septembra 2016. godine, i kvalitet je ostao primećen. Media Impact  osvojio je srebro u UEPS-ovoj kategoriji “Kreativna upotreba medija”.

Jul 23 2014
Nagrada za esej o ljudskim pravima

Zorica Lazarević, novinarka “Blica” dobitnica je nagrade Konkursa zaštitnika građana za najbolji esej o ljudskim pravima pod nazivom “Nevidljivi u vidljivom svetu”.

Dec 17 2013
Dobitnik SAM godišnje nagrade

Milan Ćulibrk,  urednik magazina NIN dobitnik je nagrade "Najbolji novinar ekonomske redakcije"