All Brands

Naša ponuda

Kompanija zaposlenima obezbedjuje širok spektar dodatnih pogodnosti.

Zadovoljni i motivisani zaposleni su najveca prednost i bogatstvo naše kompanije. Zato se trudimo da im ponudimo širok spektar dodatnih pogodnosti koje omogućuju redovnu brigu o zdravlju, korišćenje sportsko-rekreativnih sadržaja, povoljnije uslove za sve poslove koji se tiču saradnje sa bankama...
Ponosni smo na cinjenicu da se i po dodatnim benefitima izdvajamo od naših konkurenata na medijskom tržištu.

Potpuno uvereni da je zdravlje naših zaposlenih apsolutni prioritet i preduslov za uspešno poslovanje naše kompanije, omogućili smo svim stalno zaposlenima besplatne sistematske preglede koji obuhvataju sve važne provere i analize. Želimo da naši ljudi imaju sigurnost i da mogu pravovremeno da reaguju u cilju zaštite svog zdravlja.

Dinamičan program treninga je usmeren ka daljem razvoju naših zaposlenih u skladu sa potrebama i strategijom kompanije. Svaki segment našeg poslovanja ima specifične zahteve i HR sektor u saradnji sa članovima menadžmenta koordinira procese treninga i operativno ih sprovodi. Naravno, besplatni kursevi engleskog jezika predstavljaju važan element naših obuka, posebno imajući u vidu sve veću kooperativnost sa kolegama iz Ringier Axel Springer grupe.